Lovely indeed


Viiu paiskasi minua palkinnolla. Kiitokseksi siitä minun pitää viidesti paljastella itseäni sekä jaella palkintoa eteenpäin. Tässä siis palkinto Hannalle, Annalle ja Henriettalle!

Ja sitten paljastukset:

1. Rovaniemi on neljäs kotikaupunkini ikinä. En tiedä onko se paljon vai vähän noin keskimääräisesti, mutta en kyllä koskaan kuvitellut näin pohjoiseen päätyväni.

2. Minulla on fiksaatio hautausmaihin. Mitä vanhempi hautausmaa, sitä parempi.

3. Lapsuuteni toiveammatti oli patologi. Jossain vaiheessa myös profiloija, mutta tajusin aika pian ettei se ole kauhean realistinen haave. Jos nyt minun tapauksessani oli se patologikaan...

4. Olen "uinut" Kwai-joessa. Lainausmerkit siksi, että virtauksen vuoksi oli pakko pitää kiinni köydestä.

5. Robbie Williams oli Elämäni Mies siihen saakka, kun kohtasin Donin. Mutta uskon, että Robbie kestää putoamisensa kakkossijalle kuin mies.

Kommentit

 1. Voi Kirsikkainen, kiitoksia :)!! Olen ihan otettu! Meeppä sie osallistuu mun arvontaan, niin suatatpa saada multa sit sinäkin palkinnon jos onni suosii ;)!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos arvonannosta:)
  Mitähän Freud sanois noihin sun unelmiin ja fiksaatioihin, patologi ja hautuumaat!!!Mielenkiintoista.Minkä ikäisenä tuo profiloija oli, minä en edes tiennyt koko sanaa kun olin mukula, tuli vasta dekkarien mukana tutuksi. On se hyvä että siirryit ammattiasioissa hieman kevyempään suuntaa.

  VastaaPoista
 3. Profiloija. Semmonen rikollisten profiloija? :p Kattelin ite varhais(?)teininä The Profiler -sarjaa (mikä lie oli suomenkielinen nimi) ja ainaki semmosen profiloijan homma vaikutti äärimmäisen kiinnostavalta (kuten lähes kaikki muukin rikospaikkatutkintaan ja lainvalvojiin liittyvä).

  VastaaPoista
 4. Anna, katsotaan potkaiseeko onni! :)

  Henrietta, luulen että meillä olis Sigmundin kanssa paljon juteltavaa... Tässä on tosin termiä "lapsuus" käytetty ehkä aavistuksen laajasti, mutta kyllä mä varmaan joskus 14-vuotiaana noista haaveksuin. Tosin leikin barbeillakin vielä yläasteikäisenä, että ehkä se lapsuus on ihan ok termi mun kohdalla. Leikkisin muuten vieläkin, jos vaan olisi tilaa... :)

  Bemary, samaa The Profiler -sarjaa minäkin kattelin. Ja Patricia Cornwellini olen myös lukenut hyvin tarkkaan. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit