Young love, strong love

Tokihan olen vain kateellinen, katkera ja suvaitsematon, mutta siitä huolimatta tekisi hetkittäin mieli toivottaa eräät nuoret lempiväiset hevon kuuseen, tai ainakin lähimpään hotellihuoneeseen. Onhan se ihQua ja herkkää, että jäyhät suomalaiset osoittavat avoimesti helliä tunteitaan, mutta voisiko se kuteminen tapahtua joskus muulloin kuin kesken oppitunnin ja jossain muualla kuin luokan edessä?

Menkää edes takariviin istumaan.

Kommentit

 1. Uh...

  Huuda ensi kerralla, että ottakaa huone! ;)

  VastaaPoista
 2. Ei tartte ees huutaa. Viimeksi kuteminen tapahtui puolen metrin päässä edessäni. Silloin toivoin että mäkissä olisi isompi näyttö, sillä se ei ihan onnistunut peittämään suoritusta.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa 'hankkia' kunnon flunssa ja aivastaa kunnon limpike tuohon suuntaan.harjoitus tekee mestarin, sanotaan...
  Ehkä saat haluamasi kun ensin pyytelet kauniisti anteeksi ja sen jälkeneen jatkat että juuri tulin jostain Intokiinasta enkä usko että tämä on tarttuvaa..vaikka olenkin aika sininen tai jotain;o)..

  VastaaPoista
 4. Haha! Tuota pitääkin muistaa kokeilla. :D

  VastaaPoista
 5. Ai kauheeta tunnetko ittes ainakin satavuotiaaks:) Tuo on niin kiusallista mutta ei se ollut silloin kun oli ite siinä iässä...vai olenkohan koskaan julkisesti tykänny koko touhusta, voi olla etä olin jäyhä jo nuorena.

  VastaaPoista
 6. Krhm, pakko tunnustaa, että hetkittäin olen ehkä edelleen siinä iässä, mutta en kyllä todellakaan ihan tuollaisessa ympäristössä kuin tämä kyseinen lemmenpari... Jäyhyys kunniaan, ainakin hetkittäin!

  VastaaPoista
 7. Niille tulee pusutauti. Talvella on myös il nusutautia liikkeellä.

  VastaaPoista
 8. Voisin kuvitella että niillä on jo pusutauti...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit