&
Kolmen tunnin typografian luennon suurimpia saavutuksia oli sivullinen tatuointiluonnoksia. Luento itsessään ei ikävä kyllä juuri mitään uutta antanut. Kymmenen (10) päivää kestänyttä karkkilakkoa on hyvä kiertää juhlistaa jäätelöllä. Mutta jäätelö ei ole karkki.

Kommentit

 1. Ei tietenkään jäätelö ei ole karkki. Karkiksi lasketaan vain karkkihyllyssä olevat. Esim. jos riisisuklaa on keksihyllyssä,se ei ole karkki vaan keksi ja sitä voi syödä! Tiinaliisa

  VastaaPoista
 2. Tuota riisisuklaanäkökohtaa en olekaan tullut ajatelleeksi. Mutta sen olen kyllä tiedostanut, että esim. suklaakeksien suklaa on ihan eri juttu, kuin suklaalevy. :)

  VastaaPoista
 3. Jäätelö ei todellakaan ole karkki! Minäkin olen vältellyt suklaata ja muita sokeriherkkuja ihan omaksi iloksi. Tosin suklaakin on niin terveellistä, että kyllä sitä välillä tarvitsee syödä.

  Upeita noi sun tatskahahmotelmat. Tiedätkö jo mihin tatska tulee?

  VastaaPoista
 4. Mie en kyllä uskalla nyt edes terveyssyistä suklaata maistaa, koska sitten ihan varmasti retkahtaisin muutenkin. Mutta eipä oo edes tehnyt mieli suklaata.

  Tatuointi-idea on vielä vaiheessa, mutta mulla on visio siitä käsivarressa. En vain ole vielä päättänyt tahdonko niin näkyvälle paikalle mitään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit