Napakymppi

Eilen lauantaina olimme Donin kanssa juhlimassa hänen veljensä avioon astumista Pirkanmaan perukoilla. Oikein hyvät häät, sulhanen oli komea ja morsian kaunis, kuinkas muutenkaan.

Henkilökohtaisella tasolla parasta tietenkin oli se, että vihdoin ja viimein onnistuin sieppaamaan morsiuskimpun. Seitsemäs kerta toden sanoo... Ja ettei mitään olisi jäänyt epäilyksen varaan, nappasi Don sukkanauhan.

Huono puoli oli tosin se, että ne kolme kymmenen korvilla olevaa pojanviikaria lienivät sen jälkeen ainoat, jotka eivät kysyneet, koska me menemme naimisiin...

Kommentit

 1. Noin, minä näin sitten yöllistä unta, että menitte sitten samantien johonkin työpaikan (en muista minkä tai kenen) järjestämään "työntekijöiden joukkovihkimiseen" ja minä jouduin todistajaksi.

  VastaaPoista
 2. Sitä on nappailtu ihan joukolla niitä morsiuskimppuja. täällä toinen nappaaja, tosin kaveri vetäs yhden ruusun terälehdet itelleen :) tietääkähän se huonoa onnea?

  VastaaPoista
 3. ghi-349, tuskin se huonoa onnea tietää. Ehkä se tarkoittaa kaverille häitä kans. :)

  VastaaPoista
 4. sama kaveri nappasi viime vuonna kimpun ja luovutti osan kukista taistelussa kaverin siskolle joka meni naimisiin keväällä :P

  VastaaPoista
 5. Eipä kestä, all my pleasure. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit