Wireless Man

Miksi miesten mukana tulee aina niin paljon johtoja?

Tämä kysymys tuli jotenkin mieleeni imuroidessani 37,5 neliön residenssiäni. On kaiuttimen johtoa, näytön johtoa, tuulettimen johtoa, sähkökitaran johtoa, jonkun sellaisen härpäkkeen johtoa, josta en edes tiedä mikä se on. Ja okei, suurin osa johdoista on teknisesti ottaen minun, mutta alunperin mies on ne tänne kuitenkin muiluttanut. Jollain salakavalalla ja ovelan miehisellä tavalla. Ostamalla synttärilahjaksi tai muuta sellaista.

Hämärästi muistan vielä vuoden takaisen ajan, kun kutakuinkin ainoa näkyvillä oleva johto kuului läppärille. Huoh.

Kommentit

 1. Samaa mietin minä! On niiiiin rasittavaa imuroida / muutenki siivota kun JOKA nurkassa on HIRVEÄ johtokasa, joka on ihan sekaisin ja johon imuri JATKUVASTI tarttuu. Siinä helposti lamppu putoaa lattialle ym ym. Mur.

  VastaaPoista
 2. Ja yritä sitten nostella niitä johtoja ja toisella kädellä imuroida ja etenkin jos ei ole paljon tilaa. Niiiin raivostuttavaa.

  VastaaPoista
 3. Voi kuulkaa, te ette tiedä johdoista mitään! Avoukko on pian valmis tietotekniikan insinööri, joka sattuu pitämään musiikin kuuntelusta. Se johtoviidakkko on aivan mahdoton tuolla olohuoneessa, katosta lattiaan kulkee johtoja seiniä pitkin ja kiitos 80-luvulla rakennetun asunnon, niitä jatkoroikkiakin on suht paljon. Joten annan niiden johtojen olla, kyllä muutossa saa sitten ne pölyt imuroitua :)

  Makkarissa, jossa oma kone on (ja myös paljon johtoja) teen niin, että otan suuttimen pois ja vetelen pelkällä imurin päällä johtojen seasta suurimmat pölyt pois. Helpottaa hieman. Mutta en olekaan himosiivoaja :D

  VastaaPoista
 4. ghi-349, osaan valitettavan hyvin kuvitella kuvailemasi johtoviidakon. Ja pahoin pelkään, että joskus taas sellaisessa asunkin, sen verran tiuhaan on Don viime aikoina takakaiuttimista yms. puhellut...

  Himosiivooja en ole itsekään, mutta jostain syystä juuri johdot ahdistavat syvästi ja häiritsevät visuaalista silmääni. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on niin täyttä kämpässä että en edes kuvittele siivoavani kunnolla olohuonetta. En pääse lähellekään seinänvierustoja erilaisten elementtien ollessa tiellä. Yllättävän paljon johtoja on onneksi katorajassa ja seinillä :)

  Takakaiuttimia saattaa saada langattomanakin nykyaikana, kannattaa toivoa semmosia sitte :D

  VastaaPoista
 6. Meillä on niin täyttä kämpässä että en edes kuvittele siivoavani kunnolla olohuonetta. En pääse lähellekään seinänvierustoja erilaisten elementtien ollessa tiellä. Yllättävän paljon johtoja on onneksi katorajassa ja seinillä :)

  Takakaiuttimia saattaa saada langattomanakin nykyaikana, kannattaa toivoa semmosia sitte :D

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti. Kaikki langattomana, mikä vaan suinkin on mahdollista. :)

  VastaaPoista
 8. ja hei, sitten on tämä ystävämme kaapeliniputtaja! siinä vasta kätevä ja miehekäs tuote, varsinkin jos on koskaan päätynyt katsomaan kyseisen tuotteen mainosvideota esim, hongkongissa tai anttilassa.Voi pojat!

  VastaaPoista
 9. No jopas. Tuo kulttuurihistoriallisesti merkittävä mainosvideo on jäänyt näkemättä. Mutta uskon tuotteen nerokkuuteen silti. Samoin kuin jalkalistoihin, joiden sisään pystyy johtoja piilottamaan.

  VastaaPoista
 10. Lisään tähän vahvistim(i)en ja mikserin johdot. On ne kivoja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit