Hyvin seksikästä

Donin pukeutuessa lauantai-iltana kävelyretkellemme Etelä-Pohojammaan lakeuksilla, havahduin jälleen kerran mieltäni monasti askarruttaneeseen kysymykseen, jonka nyt näin naistenpäivän kunniaksi jaan kanssanne.

Kuka suunnittelee miesten pitkien kalsareiden kuosit? Miksi ne ovat niin helvetillisen rumia ja ankeita?

Miesnäkökulma aiheeseen oli, että "mitä väliä sillä on, eihän ne sieltä pilkkihaalarin alta näy", mutta minua tämä ei ihan täysin tyydyttänyt. Okei, eihän ne näy. Mutta vaikka jokin ei näy, eikö se silti voisi olla kaunista?

Harmikseni ei ollut mahdollista saada kuvaan mukaan sitä erästä tiettyä kuosia, jossa vaaleansinisellä pohjalla on pieniä tummansinisiä kikkareita. Isälläni on sellaiset. Melko varmasti sinunkin isälläsi. Tai miehelläsi. Ehkä jopa sinulla itselläsi.

Miksi, oi miksi ne ovat niiiiin rumia?

------
p.s. lopuksi on pakko huomauttaa, etten ole itse ollut osallisena pitkien kalsareiden ostoprosessissa, joten en ihan varmasti tiedä millaista tarjonta kaupoissa on. Mutta ei se voi kauhean kummoista olla kun niin monella miehellä on noita hirvityksiä.

Kommentit

 1. Mikalla on "insinöörikalsarit", sininen piirilevykuosi. Ma olen ostanut ne lahjaksi ja ne ovat kivat. Ja on niitä kaupoissa muitakin kivoja.

  VastaaPoista
 2. Insinöörikalsarit kuulostaa hauskalta. Ehkä minun sitten vaan pitää paneutua aiheeseen syvällisemmin...

  VastaaPoista
 3. Mun isälläni on tuollaisia kirjavan kukertavia kalsareita kanssa.
  En ole kauppojen tarjontaan perehtynyt, mutta yksiväriset voisi olla ihan kova sana. :D

  VastaaPoista
 4. Sitä olenkin Tiina ihmetellyt, että miksi niistä ei ole vaan tehty yksivärisiä. Koska jos miesten asenne on tuollainen "ihan sama", niin yksivärisethän passais just hyvin. Mysteeri tämäkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit