Valmistujaisjuhlat

Eilen pidettiin kemut, syötiin kakkua ja juotiin skumppaa.

Vaikka olen ehtinyt suorittaa jo kolme tutkintoa, en ole koskaan aikaisemmin pitänyt valmistujaisia. Nyt kun sain lopulta ne taiteen maisterin paperit, halusin sitä jotenkin juhlistaa. Löimmekin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä Donistahan tuli viime vuoden lopulla insinööri YAMK, ja juhlimme sitä samalla.

Vaikka nämä kuvat tässä ovat varsin herkkupainotteisia, vieraitakin oli yllin kyllin. Kolmisenkymmentä kai yhteensä, ja liki puolet siitä määrästä alle kouluikäisiä. Menoa ja melskettä siis riitti ja hienosti Itukin jaksoi lajitovereiden seassa ravata.

Lahjoja emme toivoneet, muun muassa KonMarista johtuen, mutta tulihan niitäkin vähän. Skumppa ei lopu taloudesta vieläkään ja kukkia on yllin kyllin. Berliiniteemaisesta herkkukassista olen popsinut jo pari pretzeliä katsellen korurasiaan laitettua muurinpalaa.

Oli hieno päivä ja hienot juhlat!
Kakkuakin saamme syödä vielä muutaman päivän... Se muuten on tehty tällä Suklaa-mansikka naked cake -ohjeella. Gluteenittomissa tuulihatuissa oli savulohitäyte ja kakkutikkareissa sisällä sitruunatuorejuustoa sekä gluteenitonta sitruuna-jogurttikakkua.

Kommentit

Suositut tekstit