Laatuaikaa

Olipa yllättävän kiva ja leppoisa viikonloppu.

Appivanhemmat tulivat perjantaina ravaamaan Idun perässä, joten me saimme Donin kanssa mm. hengailla kaupassa ihan rauhassa ja kahdestaan. Lisäksi pääsimme vihdoinkin elokuviin, taisi olla ensimmäinen kerta kahteen vuoteen. En tosin ole varma oliko Napapiirin sankarit 2 ihan vaivan arvoinen, mutta olihan se vaihtelua.

Kävimme myös anopin kanssa törsäilemässä käsityömessuilla. Tai aika maltillisesti se meni, yksi vyyhti lankaakin vain tarttui mukaan.

Nyt pitäisi kai ryhtyä pakkailemaan keskiviikkoista junamatkaa varten, kun lähdemme Idun kanssa mummilaan. Värikynät, muistipeli ja rusinoita on jo varattuna nuorta matkaseuralaista varten, mutta saattaahan sitä kymmenen tunnin junassa istumisen aikana jotain muutakin tarvita.

Kommentit

  1. Tuo on mukavaa, että välillä pääsee jonnekin ihan kahdestaan. Sitä ei välttämättä huomaa niin kaipaavansa siinä normiarjessa, mutta kun tilaisuus tulee mennä niin huomaakin sitä kovasti kaivanneensa. Junamatkalle voisi ottaa mukaan myös satukirjoja. Sellaisia juttuja, joissa on paljon pieniä juttuja katseltavana niin aika menee ihan huomaamatta. Mukavaa matkaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit