Toiset päivät ovat parempia kuin toisetPäivät Idun kanssa ovat monesti aika pitkiä. Etenkin nyt, kun Oma Tahto on muuttanut meille. Emme aina oikein tule hänen kanssaan toimeen.

Tänään oli onneksi lyhyt päivä.

Nukuimme yhteiset päiväunet. Lounaan jälkeen raahasin Idun ja vastaanhangoittelevan Oma Tahdon ulos, testaamaan uusien rattaiden maastonkestävyyttä uimarannalle. Hyvin kulkivat, niin rattaat kuin Itu ja Oma Tahto.

Toisille päiväunille meno venähti kun puhuin ystävän kanssa terapiapuhelua. Mutta hyvä että venähti, Itu sammui kuin tuikkukynttilä taifuunissa ja nukkui kaksi tuntia. Minä etsin pikkujoulumekkoa intternetistä ja löysin sen vihdoin äsken, kun Itu on ollut jo monta tuntia yöunilla.

Nyt vain toivotaan, että kolttu tulee ajoissa ja sopii päälle.

Kommentit

 1. Meilläkin on Oma Tahto, puolitoistavuotias! Ja satunnaisesti Herra Keitetty Spagetti marttyyrikyynelillä. Tosin ei liian marttyyri antaakseen pyydettäessä highfiven tai pusun. :D Tänään mm. äiti oli ilkeä eikä antanut syödä päiväruokaa seisten eteisessä, vaan käski pöydän ääreen. Kamala elämä toisella. Pukeminen ei taas kiinnostaisi yhtään. Hirveän kiva pukea Spagetille haalaria sun muita. 3v-uhmaa odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole helppoa olla pieni ihminen... :) Meillä suuri osa protesteista on äänettömiä, mutta hyvin selkeitä. Esim. tiukka X-muodostelma rattaissa tai juurikin tuo keitetty spagetti.

   Poista
  2. Täällä on alettu protestoida kiljuen. Ja korvat kiittää..

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit