Bataattia beibelleEilen ryhdyttiin tutustuttamaan Itua kiinteämpään ravintoon. Minullahan on kunnianhimoisena tavoitteena tehdä itse ainakin pääosa lapsosen ravinnosta, joten toissailtana höyryttelin bataatin ja surautin sen sauvasekoittimella soosiksi. Ensimmäinen teelusikallinen ei aiheuttanut suurempaa hämmennystä ja aika pian Itu ryhtyi aukomaan suutaan ja punnertamaan kohti lusikkaa lisää saadakseen. Pieni naama oli kyllä mutustamisen aikana aikamoisella nyrpistyksellä, mutta ilmeisesti kokemus kokonaisuudessaan oli hänestä ihan miellyttävä. Tämänpäiväinen toinen bataattitarjoilu puolestaan päättyi parkumiseen, joten ei se vielä ihan varmaa ole tykätäänkö meillä bataatista.

Kommentit

 1. Mjaa... Bataatilla meilläkin aloitettiin kiinteisiin tutustuminen, mutta eipä tuosta ole vieläkään selvyyttä tykkääkö jälkeläinen (5 vuotta) siitä. Ainakaan eilen ei suostunut kuin puolikkaan lusikallisen kermaista sosekeittoa maistamaan ja lausuntona nykyisin hyvin tyypillinen "en tykännyt". Perunamuusi olisi ehkä kelvannut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, eipä sitä aina itsekään tiedä mistä tykkää. :)
   Katsotaan mitä Itu on potusta mieltä, sitten kun joskus sinne asti päästään. Minähän voisin itse elää pottumuusilla. :)

   Poista
 2. Mä ootan ens viikon 3kk neuvolaa ku kuuta nousevaa. Päästään meilläkin alottamaan vähän tuhdimmat ruuat, ei tarvi koko ajan olla maidottelemassa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit