Kirjahamsterin siivouspäivä

Eilen tuntui taas että hormonitoiminta ja koko elämän feng shui ovat sekaisin. Ja planeetatkin ihan väärässä asennossa. Kuten aikaisemminkin, totesin syyn olevan sekasortoisessa kirjahyllyssä. Joten eipä muuta kuin pölyrätti käteen ja menoksi.

En ole koskaan tullut laskeneeksi kuinka monta kirjaa meillä on. Mutta onhan noita muutama. Minä kun olen kykenemätön heittämään kirjoja pois, edes kierrätykseen. Kun joku on kerran hyllyyni tullut, se saa sinne jäädä jos nyt ei ihan puhdasta skeidaa ole. Tällaisen kirjahamstrauksen huono puoli vaan tuppaa olemaan siinä, että pölyähän ne keräävät ihan tuhottomasti. Odotan edelleen sitä lottovoittoa, jonka turvin olisi varaa ostaa ovet noihin Ikean Billyihin. Ehkä se hillitsisi myös taipumustani tunkea kirjahyllyn kolosiin kaikki se, mille ei muuta paikkaa ole.

Haaveilen myös siitä, että järjestäisin kirjat hyllyyn värien mukaan. Siinä kohtaa kirjallisuus-minä kuitenkin jyrää visualisti-minän kertaheitolla. Värijaotteluhan tarkoittaisi sitä, että taidokas luokitusjärjestelmäni menisi sekaisin, enkä enää koskaan löytäisi mitään!

Mutta nyt on taas rauha maassa ja jopa kummilapsen valokuva mahtui pitkästä aikaa näkyville.

Kommentit

 1. Ihana kirjahylly, just sellainen kuin kirjahyllyn pitää ollakin - pullollaan kirjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä totta. Kirjahylly ilman kirjoja (tai pelkkänä TV:n/posliinipatsaiden) tyyssijana on silkkaa haaskausta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, se on siinä lähellä vierashuonetta, kuten varmaan muistat...

   Poista
 3. Juuri ostimma huuto.netistä ovet Billyyn, maksoi kympin pari eli siis yhden 80-senttisen hyllyn lasiovet oli 10 euroa.

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaapa onko tämä blondi hoksannut niitä ovia koskaan käytettynä metsästää... Eli kiitos vaan vinkistä! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit