Tämä kesä
On ollut polttavan kuumia kesäpäiviä piilossa kaihdinten takana viileyden toivossa. Hikinen vauva, jonka paljas maha natisee lattiaa vasten. Mutta mentävä on. Tutkittava ja maistettava, syötävä isin lenkkarinnauhaa ja lehdenkulmaa.

On ollut pitkiä, tylsiä iltapäiviä hämärässä asunnossa, kun ei tiedä mitä tekisi ja minne menisi kun kaikkialla on niin polttavaa.

On ollut kaukaisia, kaivattuja vieraita. Pikkuserkuksia lattialla toisiinsa tutustumassa.

On ollut isoja jäätelöannoksia ja vielä isompia, semmoisia, että luulee niiden jo olevan liian isoja. Vaikka eihän sellainen mahdollista ole.

Hetkiä hiekkalaatikolla, kun vauva kauhoo hiekkaa suuhunsa. Nauraa koko naamallaan vauvakeinussa.

Ropinaa ja ryskettä, kun ukkonen raivaa hellettä tieltään.

S-sana pihlajanmarjoissa.

Kommentit

 1. Käyn nykyisin niin harvoin kotona lukemassa blogeja, että piti etsiä tämä omiin suosikkeihin. Ihania kesäkuvia ja kuulumisia. Tämä helle on kyllä taatusti rankkaa pienen vauvan kanssa, kun ei tiedä mitä pukisi ja missä olisi. Sylissä on kuuma, sängyssä on kuuma ja joka paikassa. Toivottavasti helteet hieman hellittävät ja elämä helpottuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidät blogistani!
   Minä en periaatteesta valita kuumuudesta, koska säästän valitukseni talven pakkasiin. :) Mutta onhan tämä vähän tuskaisaa välillä ollut. Nyt kyllä näyttää jo siltä, että ilma on viilenemään päin.

   Poista
 2. Suloiset kuvat Idusta! Varsinkin tuo, jossa kastellaan varpaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idun varpaat (ja koko vauva) ovat hyvin persoja kastelulle. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit