keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

KorkeakulttuuriaSuomen Kansallisbaletin kesäkiertue tuli tänään Ouluun ja mekin menimme Donin kanssa reilun tunnin settiä katsomaan. Yllättävän hyvin tuollainenkin show toimi kävelykatuympäristössä vaikka kylmähän siellä oli kuin mikä. Vähän kävi tanssijoita sääliksi kun siinä viimassa joutuivat esiintymään.

Kaikesta huolimatta esitys oli hieno ja vaikken mikään suuri baletin ystävä olekaan, jäi sellainen fiilis, että olisi sitä pitempäänkin voinut katsella. Lämpimämmissä tiloissa siis...

5 kommenttia:

 1. Hyviä otoksia! Miksen minä tiennyt tästä? Olisin kyllä tullut paikalle kylmyydestä huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! Olen kerran päässyt balettiin Venäjällä. Ja se oli mahtava kokemus. Itse rakennus oli hieno ja siinä riitti paljon katseltavaa ja ihasteltavaa. Ja sitten vielä se esitys! Hieno kokemus! Ja en minäkään tiennyt voivani baletista innostua! Oopperaan en kyllä mene, siitä en varmaankaan tykkää.. (pitäähän sitä jotain ennakkoluuloja olla)

  VastaaPoista
 3. Anselmi, kyllä vaan oli hieno esitys! Mitä kuviin tulee, huomasin että kehitettävää vielä on. Aika monesta kuvasta nimittäin puuttui raaja jos toinenkin... :)

  Paula, tämmöinen tapahtuma oli kuulema jo viime kesänä, mutta silloin se meni ohi multakin. Niin kuin aika moni muukin tapahtuma tässä kaupungissa... Pitäis vissiin tilata lehteä tai lukea sitä ees netissä...

  Rouva Kiljunen, oi minä en varmaan pystyisi edes keskittymään mihinkään balettiin jossain hienossa venäläisessä rakennuksessa. Tuijottelisin kuitenkin vain haltioituneena seiniä. :) Mulla on myös ollut ooppera- ja balettiennakkoluulo, mutta molemmat ovat tainneet hävitä. Pitäisi löytää jotain uutta ennakkoluuloiltavaa. :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.