keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

152/365 JuhlatunnelmissaKaamea vesisade ja ukkonen eivät ole ihan parhaita alkuja päivälle. Puoleen yöhön mennessä ilma onneksi asettuu ja ulkona on liki täydellinen kevätyö.

Iltaa on ollut hyvä juhlistaa työkaverin synttäribileissä. On ollut boolia ja bändiä, syvällisiä keskusteluja ja joukkuekilpailuja tuomien tuoksussa.

En ole hyvä lähtemään juhliin. Etukäteen olen innoissani, lähdön hetkellä haluaisin jäädä kotiin. Paikalle päästyäni olen tyytyväinen siihen, että lähdin. Niin nytkin.

4 kommenttia:

 1. Vika kappale kuvastaa kirjaimellisesti muakin LÄHES joka kerta, kun jotain on suunnitteilla.:)

  VastaaPoista
 2. Kauhea itsensä ylipuhuminen aina kun pitäis jonnekin mennä. Etukäteen kun ei koskaan tahdo uskoa, että lopulta on kuitenkin hauskaa. :)

  VastaaPoista
 3. Sehän se on. Ja jostain syystä kotisohva silti tuntuu houkuttelevammalta. Aina mukamas väsyttää kamalasti tai tuntuu kuin ois sairastumassa tai muuta vastaavaa. Laiskuutta se ainakin mulla on, jos noihin uskoo ja jää kotiin sen sijaan, että lähtis hankkimaan kivoja muistoja...

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Eikä se koti sieltä mihinkään (yleensä) katoa. Ehtii siellä sohvalla maata niinäkin iltoina kun ei ole mitään pippaloita.

  VastaaPoista

Sana on vapaa.