torstai 12. helmikuuta 2015

Niin pieni on blogosfääri

Keksin, että pakastimessa olevat kananpalat täytyy jatkojalostaa korianterikanaksi.  Vain resepti puuttui. Kirjoitin sanan googleen ja pohdin, että onkohan semmoista ruokalajia edes olemassa. Mutta kyllä kai nyt joku muukin on joskus korianterikanaa halajannut.

Aikani Googlen tuloksia selattuani löysin erittäin kiintoisan reseptin.

8 kommenttia:

  1. Hihhihhihhihhii! Onneksi on Google! ;)

    VastaaPoista
  2. Haha, onpahan jo valmiiksi hyväksi todettu resepti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan. Toivotaan, että onnistuu nyt uudemmallakin kerralla. :)

      Poista
  3. Mä joskus googlasin kuvaa Pispalan portaista ja löysin parhaan kuvan - yllätys, yllätys - omasta blogistani! :D

    (Mutta nyt mun alkoi tehdä mieli tandoorikanaa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite sitä on tehtävä, että saa hyvän. :)
      Intialainen ruoka on siitä inhottavaa, että sitä alkaa aina yhtäkkiä himoita ihan järjettömästi ja sitten kun sitä saa, on pakko syödä itsensä turvoksiin...

      Poista

Sana on vapaa.