tiistai 13. tammikuuta 2015

Taidetta taaperolleOlen jo jonkin aikaa haalinut kivan näköisiä kortteja, joista voisi Idun huoneen seinälle tehdä sommitelman. Aina on kuitenkin jotain puuttunut. On ollut kehys ilman kuvaa, kuva ilman kehystä, liian vähän taulukoukkuja... Eilen sain lopulta koottua kaikki puuttuvatkin palaset ja Don tuli miehekkäästi lyömään taulukoukkuja seinään.

Lopputuloksesta tuli ihan hauska, "tauluthan" ovat tietenkin tarkoituksella taiteellisesti hyrskyn myrskyn. Itselleni epätyypillisesti halusin asetelmaan vain valkoisia kehyksiä ja pari noista olikin alunperin ihan muun värisiä, ennen kuin maalasin ne uudelleen.

Ainoa huono puoli tässä on se, että elokuussa tekemääni viirinauhaa piti siirtää ja nyt se ei peitä tapetissa olleita tahroja. Ehkä me pystymme elämään sen kanssa.

5 kommenttia:

 1. Taaperoinen taitaa tykätä uudesta taide seinästään. Kivan näkösiä kuvia olet haalinut. Ja kyllä Don oli taitava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä hän hetken aikaa jaksoi kiinnostua. :)

   Poista
 2. Hieno kokoelma! Mistä olet löytänyt nuo kivat kissakortit? Tuo on varsinkin ihana, missä kissat pelaavat myllyä. Piti muuten ihan googlettaa tuo pelin nimi, kun ensin muistin että se oli tammi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, kiva, selvisi kissojen pelin nimi. En olisi itse sitä arvannut lähellekään. :)
   Molemmat kissakortit ovat Polkka Jamin (www.polkkajam.com), en kylläkään enää muista mistä olen ne varsinaisesti ostanut.

   Poista
  2. Täräytin korttitilauksen Polkkajamille. Vähän kissakortteja ystävänpäiväksi :)

   Poista

Sana on vapaa.