Hyvä ruoka, parempi seura



Eilistä iltaa vietettiin ystäväperheen seurassa.

Olen monta kertaa moneen eri tilanteeseen meinannut tehdä focacciaa, mutta aina se on jäänyt. Nyt se kuitenkin tuntui istuvan passelisti linssilasagnen teemaan, joten upotin käteni taikinaan. Taikinan ohjeen nappasin Liemessä-ruokablogista ja päälle laitoin kirsikkatomaateja, mozzarellaa, basilikaa ja oreganoa. Lopputulos oli turmiollisen hyvä! Jälkiruoaksi leivoin banaani-toffeecupcakeja, joista taisi tulla parhaimpia tekemiäni cupcakeja.

Tämän mässäilyn päätteeksi oli hyvä istua sohvalle, keskustella henkeviä ja ratkoa kolmen eri-ikäisen vintiön touhuissa vastaantulevia draamatilanteita. Oli myös aika liikuttavaa kun kuusivuotias kulki Idun perässä, silitti tämän poskea ja sanoi "sä oot ihana".

Kommentit

  1. Kuulostaa tosi ihanalta, on teillä ollut mukava ilta. Itsekkin olen joskus ajatellut foccacian tekoa, mut ajattele asteelle jäänyt. Sitten kun seuraavan kerran tulen sinne voisit tehdä silloinkin sitä eiks vaan ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mikä jottei. Joko laitan taikinan kohoamaan...? :)

      Poista
  2. Näyttää hyvältä, sekä focaccia että kuppikakut! Ihanan värisiä kakkusia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maistuivat myös hyvältä. :)
      Kakkusten ainoa moka taisi olla siinä, että tein ne edellisenä iltana enkä muistanut ottaa huoneenlämpöön ennen tarjoilua. Olivat vähän jäykkiä syödä

      Poista
  3. Jo on tyylikkäät kuppikakut! Ja muutkin eväät kuulostavat herkullisilta. Kyllä on kelvannut iltaa viettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää aina olla tämmöisiä iltoja, olkoonkin, että herkuista tuli vähän ähky... :)

      Poista
  4. Ihania ruokakuvia!
    Teillä on ollut oikein onnistunut illanvietto ystävien kanssa. Tuollaista aina välillä kaipaa, mutta kun mies on viikot poissa kotoa, ei vain kerta kaikkiaan malta kutsua lyhyenä viikonloppuna ketään eikä mennä minnekään. Onneksi ystävät ovat tämän ymmärtäneet.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ymmärrettävää, ettei niitä lyhyitä viikonloppuja halua sitten "tuhlata" muuhun kuin yhdessäoloon. Onneksi perheen keskenkin voi aina välillä vähän juhlia.
      Kivaa viikkoa sinullekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit