keskiviikko 27. elokuuta 2014

Viirejä ja välikausia
Tämä talo on ilmeisesti valettu teräsbetonista paikoilleen, sillä useimpiin seiniin on käytännössä mahdoton saada minkäänlaista reikää. Näin on myös Idun huoneen ainoan vapaan seinän laita, joten sinne on turha haaveilla minkäänlaista taulukollaasia ripustavansa. Samalla seinällä on myös varsin repaleinen tapetti, koska aiemmat vuokralaiset lienevät siihen sinitarralla tahi teipillä juttuja ripustaneen.

Keksin kuitenkin (aikani mm. Pinterestissä lorvailtuani) ommella tylsyyttä piristämään iloisen viirinauhan, jonka tekemisessä meni vain hetkonen. Ainakin sen jälkeen, kun sain kipattua nuoren askarteluapulaisen Donin vaivoiksi kankaanpaloja syömästä.

Taannoisella tyttöjen shoppailuretkellä tarttui alennusrekistä mukaan Idulle välikausihaalari, jota tekisi mieleni kurapuvuksi kutsuman, mutta vissiin se ei ole ihan sama asia. Piti myyjältä kyllä tarkistaa, että onko tämä nyt semmoinen välikausihaalari. En vaan sitä muistanut kysyä, että koska se välikausi alkaa.

6 kommenttia:

 1. Idulla on ihanan pireä huone! Jaffapullo-kangas sopii väreihin ihan täydellisesti.

  Oletteko muuten kokeillut sopisivatko Command taulunkiinnityspalat teidän seiniin? En ole itse kokeillut niitä, mutta olen kuullut kehuttavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaffaverho tuli huoneeseen alunperin siksi, että muutakaan verhoa ei ollut ja tylsät tummanharmaat pimennysverhot piti jollain peittää... Mutta aika kivasti se tosiaan tuonne sopii. :)

   Nuo Commandit olivatkin ihan uusi tuttavuus, kiitos vinkistä! Tosin en tiedä miten ne tapettiseinän kanssa yhteen sopivat.

   Poista
 2. Välikausi alkaa sitten kun huulet sinertää ja räkä valuu, meillä se alkoi jo tovi sitten. :D

  Hieno viiri, ja ihanat värit Idun huoneessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, meillä ei siis vielä ole välikausi. :)
   Vaikka kohta kai voisi ollakin, sen verran ohukaisilta trikoohaalarit tuntuvat jo käytössä.

   Poista
 3. Kokeile taulutarroja, prisman ym rautaosastolla, missä on kaikkee pikkunippeliä. Pysyy taulut, eikä jää jälkiä. Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, pakko kai tommosia on etsiskellä. Olisi niin monta kivaa kuvaa, jotka voisi vauvan huoneen seinälle laittaa.

   Poista

Sana on vapaa.