lauantai 30. elokuuta 2014

Ensimmäiset häät
Jos ihminen on tiennyt tulevista häistä liki vuoden, toki hän ryhtyy askartelemaan onnittelukorttia kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Aika kuitenkin riitti ja kortti valmistui.
Muutenkin oli onnistunut päivä.

Aamuiset pilvet kaikkosivat taivaanrantaan ja ilma oli liki helteinen kun hääpari tahtoi toisensa juhlapaikan nurmikolla, käkkärämännyn juurella. Itu oli terhakka ja tyylikäs sedän ja tädin ulkomailta tuomassa kukkamekossa. Donin kalvosinnapit olivat väärin päin, mutta sitä ei kukaan huomannut. Ruoka oli niin hyvää, että väkisinkin joutui itsensä ähkyyn syömään ja ehkä vähän viiniäkin juomaan.
Häävalssi oli hääparia varten sävelletty.

Ainoa miinus näissä juhlissa oli se, että ne loppuivat niin pian kun nuori juhlija piti toimittaa kotiin peiton alle. Mutta hienosti hän selviytyi, ensimmäisistä häistään.

2 kommenttia:

 1. Tokihan tytöt tietävät, miten häissä käyttäydytään. Meillä oli pojat pieninä niin hyviä nukkumaan, että hääpaikalla syötiin puurot, vaihdettiin yökkärit ja mentiin unille rattaisiin. Hyvin toimi ja saimme nauttia juhlista loppuun saakka.
  Myös meillä on meille tehty häävalssi. Sen ainoa ongelma on, ettei sitä voi koskaan pyytää missään tanssipaikalla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä tuo räätälöidyn häävalssin ongelma.
   Pyjaman mukaanottaminen kävi mielessä, mutta meni sitten pois. Ensi kerralla kyllä voisi niin tehdä, yksi virkaiältään vanhempi äiti häissä kehui myös systeemiä.

   Poista

Sana on vapaa.