lauantai 20. heinäkuuta 2013

Päiväkahvilla

Sisko teki muutaman päivän retken luoksemme Ouluun. Vierailun kunniaksi leivoin suklaa-kanelicupcakeja, joista jälleen kerran tuli paljon paremman näköisiä kuin makuisia. Milloinhan oppisin muistamaan, että en oikeastaan edes pidä cupcakeista?

Tuntuu, että koko siskon vierailu meni enemmän tai vähemmän herkutellessa. Vietimme kaksi päivää kaupungilla shoppailemassa ja kahviloissa. Iltaisin Don liittyi seuraamme ja pelasimme Unoa ja Yatzya. Ihmistaimi osallistui omalla tavallaan ja onnistui ensimmäisenä iltana potkaisemaan siskoa korvaan mahan läpi.

Taidan hommata paidan, jossa lukee mahan kohdalla "Varokaa vihaista vauvaa".

7 kommenttia:

 1. Niin kieltämättä herkuteltua tuli :) mutta ymmärrettäväähän se on kun tulee "isoon maailmaan" niin siellä on se kahvilakulttuuri hieman toista kun meillä täällä. Onneksi en käy kovin usein ;)
  Ja miusta ne cupcaket oli ihan hyviä, täytettä vaan hieman vähempi päälle. Ja kaikki muukin tarjoilu oli hyvää ja maukasta, kerro myös miehellesi.
  Mie olen ostokseni saanut esiteltyä. Ensi kerralla shoppailu jäänee vähemmälle,ja sehän ei haittaa.
  Oli se pumpsaus jännä :)
  Ja ei mitään sellasia varotus paitoja ,hyi.
  Jatsimestari lopettaa tähän.

  VastaaPoista
 2. Haha, jatsimestari... No pitihän sitä vieraan antaa voittaa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Kuppikakut näyttää kyllä mahdottoman hyvältä : b
  Mutta herää ajatus, että ehkä et ole vielä maistanut oikeanlaisia kuppikakkuja jos noin sanot... tässä linkki, äläkä anna otsikon hämätä, sieltä löytyy myös äärimmäisen helppo ja maukas muffiniresepti. Eilen tein samalla reseptillä niin, että vaihdoin suklaan valkosuklaaseen ja dominot korvasin vajaalla kahdella desillä pakastepuolukoita, ja taas se toimi! Pakastemarjoilla tosin paistoaika pitenee.

  Ja paidan teksti voisi sittenkin olla "Varokaa innostuvaa vauvaa" tai iloista tai...

  VastaaPoista
 4. Niin, se linkki siis http://taru76.vuodatus.net/lue/2009/05/onneton-kakku

  VastaaPoista
 5. Juu sama ajatus kävi kyllä mielessäin, että ehkä oon vaan tehnyt cupcakeja aina huonolla ohjeella. Pitääpä kokeilla tuota sun ohjettasi kun seuraavan kerran alkaa tehdä herkkuja mieli. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 6. Hei ei tämmössii herkkuja mun himottavaks :D naaams!

  VastaaPoista

Sana on vapaa.