lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mitä olin silloin - huhtikuu 2003

Olen vielä hetken aikaa 23-vuotias. Asun edelleen Lahdessa ja olen kihloissa neljä vuotta sitten tapaamani miehen kanssa. Ensimmäinen tutkintoni alkaa olla loppusuoralla ja teen parhaillaan tradenomilopputyötäni samalla kun olen työharjoittelussa erään suomalaisen huonekaluvalmistajan palveluksessa. Iltaisin olen töissä Sittarin kassalla ja muutamana päivänä käyn vielä sen jälkeen siivoamassa toimistoja. Kesäksi menen leikkaamaan styroxia mainitun huonekaluvalmistajan tehtaalle.

Pääsiäisen aikaan keksimme kihlatun kanssa varata matkan Thaimaahan. Sinne menee yksi erä opintolainaani. En ole koskaan käynyt missään niin kaukana ja olen innoissani. Kolme viikkoa tropiikissa! Kolme viikkoa, joiden aikana mm. Tony Halme joutuu koomaan. Rakastun Bangkokiin, mutta matkaseura on surkeaa. Menee silti vielä neljä vuotta ennen kuin myönnän sitä kenellekään.

Muisteluhaasteen edellinen osa:
Mitä olin silloin - elokuu 1999

5 kommenttia:

 1. Minä taas täällä ensimmäisenä ja uteliaana lukemassa ja kommentoimassa.. No, kyllä tähän netissä roikkumiseen tulee loppu, kun vauva syntyy. Siihen saakka jatkan häiriköintiä. Ja kyllä mä senkin jälkeen käyn kuulumisia lukemassa.

  VastaaPoista
 2. Jonkunhan on aina oltava ensimmäinen. :)
  Saattaa myös olla, että täälläkin tulee vähän hiljaisemapaa lisääntymisen jälkeen. Taikka sitten ei. Ei voi tietää. :)

  VastaaPoista
 3. Itseäni kanssa houkuttelee tuon haasteen vastaanotto, ois kyllä hauska muistella mitä sitä onkaan tullut tehtyä! Tää on ihana tää sun kertomus. Ja ollaan muuten asuttu Lahdessa(kin) yhtaikaa!

  VastaaPoista
 4. Näitä on hauska lukea! On kiva tietää vaiheista (paljon) ennen blogia.

  VastaaPoista
 5. Oo, hauska huomata keitä kaikkia Lahessa onkaan asunut. Pieni maailma. :) Ei muuta kuin tartut haasteeseen sinäkin!

  Karkkis, melkein tuntuu, että nämä ovat vaiheita ennen intternettiä... :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.