Mitä olin silloin - 18.9.2009

Olen seurustellut vajaat kaksi kuukautta maailman ihanimman miehen kanssa. Se tuntuu hassulta ja kummalliselta ja odottamattomalta. Sekä tietysti ihanalta.

Olen löytänyt Scandinavian Music Groupin kappaleen 100 km Ouluun ja kiroan jatkuvasti mielessäni sitä, että Lahdesta ei todellakaan ole sataa kilometriä Ouluun, sillä siellä maailman ihanin mies asuu. Mikseivät Oulu ja Kouvola voisi vaikka vaihtaa paikkaa keskenään?

18.9. ei ole jäänyt henkilökohtaisiin historiankirjoihini mitenkään tapahtumarikkaana päivänä. Facebook kuitenkin kertoo, että olen ollut sinä päivänä hyvin onnellinen. Olen kaiketi ollut iltaan asti koulussa ja sen jälkeen skypettänyt maailman ihanimman miehen kanssa. Viikonloppu on aurinkoinen ja ilahdutan itseäni keräämällä vaahteranlehtiä, laitan niitä maljakkoon ja askartelen ovikranssin (joka heitetään roskiin neljä vuotta myöhemmin erään oululaisen ulkovaraston siivouksen yhteydessä). Sekä skypettämällä vielä hiukan lisää. Ja ikävöimällä, olenhan lähtenyt armaani luota Oulusta jo kolme päivää sitten ja seuraavaan tapaamiseemme on aikaa vielä viikko.

Muisteluhaasteen edelliset osat:
Mitä olin silloin - elokuu 1999
Mitä olin silloin - huhtikuu 2003
Mitä olin silloin - maaliskuu 2009

Kommentit

  1. Hauska lukea rakkaustarinaanne. Mukavaa kun olet nyt onnellisesti naimisissa kivan miehen kanssa.

    Vakkari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on mukava lukea. :) Mukava sitä on ollut elääkin.

      Poista
  2. Oulu, tuo Lapin Kouvolastadt. Molto bene!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on taas oltu hereillä maantiedon tunnilla kun on Lappia käsitelty. ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit