perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kööpenhamina osa 2


Joku jossain kirjoitti, että ei ulkomailla vieraillessaan tahdo käydä eläintarhoissa, sillä ne ovat aina hyvin samanlaisia paikkoja. Minä sen sijaan matkakohteemme varmistuttua otin ensimmäisenä selvää, onko Köpiksessä eläintarhaa. Ja olihan siellä. Ja mikä parasta, siellä oli myös jääkarhuja.

Huikeinta ehkä ikinä oli päästä seuraamaan lasiputken sisään kuinka jääkarhu uiskentelee yläpuolella kuin valtava valkoinen hylje. Olisin voinut jäädä seuraamaan sitä ikuisiksi ajoiksi.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kuten edellisessäkin postauksessa ♥.

  Eläintarhoissa on hyvät ja huonot puolensa. Berliinin eläintarhassa olen käynyt peräti kaksi kertaa, en voinut vastustaa pandaa :) Ruotsissa taasen olisi kultapanda, sinne on joskus päästävä.

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia! Me olemme alkaneet vierailla eläintarhoissa lasten myötä. Pietarin eläintarha yllätti positiivisesti. Samoin Rio Safari Elce Espanjassa.

  VastaaPoista
 3. AnnaS, kiitos! Oi siitä olen niin onnellinen, että ehdin käydä Berliinin eläintarhassa vuosi sitten ja nähdä pandan ennen kuin se kuoli!

  Rouva Kiljunen, kiitos! Meillä varmaan tulevaisuudessa menee niin, että minä olen lasta innostuneempi eläintarhoista... :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.