keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Värejä ja väsymystä

Kirsikkapuistossa on ollut melko hiljaista viime aikoina. Olen toipunut viikonlopun reissusta ja tervehtinyt taas ystävääni pahoinvointia. Kuvotuksen tunne on tappavan tasainen, juuri sellainen, että mitään ei innosta tehdä. Tilannetta ei hirveästi paranna sekään, että kilpirauhasarvoni ovat olleet ihan päin peetä. Kiitos sen, uupumus ja saamattomuus ovat aika vallitsevia tuntemuksia.

Olen sentään yrittänyt valita väriä ihmistaimen sänkyyn. Itu saa isänsä ja setänsä vanhan sängyn, jonka näiden isä on aikoinaan tehnyt. Päätin kuitenkin, että maalia on sudittava pintaan. Katsotaan koska jaksan sen tehdä, kun en ole vielä saanut käsiteltyä pihakalusteitakaan puunsuojalla, vaikka tarkoitus on ollut tehdä se jo ainakin kuukauden ajan...

8 kommenttia:

 1. Saakohan se mun vanhat koulukirjat..

  VastaaPoista
 2. Mikä ihmeen malli sulla on tässä käytössä kun tossa on toi kiva viiva tekstin ja oman esittelypalkin välissä...en vaan osaa :D

  VastaaPoista
 3. Täähän on ihan tuo yksinkertaisin malli, mutta jotenkin olen itse muokannut. En kyllä enää ees muista että miten, kun siitä on aikaa. :)

  VastaaPoista
 4. Voi että kun mä eilen käänsin ja väänsin mutta en vaan osaa :S. Ku siinä simplessä tulee sit kaikkia muita ongelmia mitä en osaa korjata. Esim taustassa on jotain ihme varjoja yms :(.


  ps. Keltanen on hyvä väri ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! Kyllä mullakin olisi hankaluuksia valita väri, on niin paljon ihania vaihtoehtoja. Suosittelen silti auringonkeltaista :)

  VastaaPoista
 6. Jee mä osasin mutta joudun kyllä näpertämään koodia että homma toimi, huh jännittävää :D

  VastaaPoista
 7. Hyvä Anselmi! Koodin väkertämistä se vähän tosiaan vaatii, ja ne varjot on megaärsyttäviä...

  Inari, runsauden pula tosiaan vaivaa. Mutta keltaiseen olen lopulta päätynyt. :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.