torstai 23. toukokuuta 2013

Lämmikettä ihmistaimelle

Virkkasin joskus ammoin kummituslapsoselle pienoisen vaunupeiton, josta hänen äitinsä tuntui tykkäävän kovasti. Ilmeisesti peittonen osoittautui ihan käyttökelpoiseksi. Tästä palautteesta rohkaistuneena neuloin sitten omallekin ihmistaimelle vaunupeiton, joka syntyi vähän vajaassa parissa kuukaudessa.

Malli on otettu Novitan torkkupeitosta, pienempänä tosin. Harmaat raidat ovat jäänteitä tästä Sublimen Extra Fine Merino Woolista tehdystä villatakista, vihreä Novitan Luxus Cloudia ja keltainen, pinkki sekä violetti Hjertegarnin Palino-lankaa.

12 kommenttia:

 1. Aika kiva joo, vaikka itsekin sen sanon. :)

  VastaaPoista
 2. No onko sinulla jo vaunut hankittuna, kun sä silloin tietämättäs-tahtomattas osasit sen edellisen peiton värit sovittaa siihen kärrin väritykseen

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaan! Pitää hommata vaunut jotka sopivat noihin väreihin. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto; minkä paksuista lankasi olivat (millä puikoilla neuloit..) ?

  VastaaPoista
 5. Ainaoikein = ainaihana! Söpö peitto :)

  VastaaPoista
 6. Anemone, kiitos! Langoissa oli vähän paksuuseroa, tuo Sublimen oli kaikkein paksuin mutta eipä sitä valmiissa työssä huomaa. Nelosen puikoilla neuloin jokatapauksessa.

  Emma, kiitos! Ainaoikein on myös sellaista, mitä tällainen kärsimätön neuloja jaksaa tehdä. Kun voi toisella silmällä katsoa telkkaria. :)

  VastaaPoista
 7. Sopiiko tuo nyt näihin? http://tekniikanmaailma.fi/uutiset/aston-martinilta-lastenrattaat

  VastaaPoista
 8. Jos artikkeli alkaa lauseella "Tekniikan Maailma onnittelee kaikkia naiseja tällä äitien työtä helpottavalla uutisella", niin ihan varmasti sopii.

  VastaaPoista
 9. Kaunis peitto! Ja taas mä ihmettelen, miksi mä tein meidän tulevalle vauvalle niin ruman peiton suunnittelematta yhtään värejä. terapiapeitto Toisaalta, jos vauva alkaa isompana rutista jotain peitostaan, niin ainahan voi käyttää tuota syyllistämistä, mistä sinäkin olet kirjoittanut tuossa toisessa postauksessa..

  VastaaPoista
 10. Naiseja on syytä onnitella kun naiset on niin le ihquja.

  VastaaPoista
 11. Rouva Kiljunen, kaunishan tuo sinun peittosi on! Itsekin olen sillä asenteella liikkeellä, että jos jokin tekele ei lapselle kelpaa, tehköön ite paremman. :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.