sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Lammasta lautasella


Vuorokauden marinoituneesta lampaasta oli villasukka kaukana. Maustaminen tehtiin tämän ohjeen mukaan ja ulkofileet paistettiin tirisevän kuumalla valurautapannulla. En ole lammasta koskaan aikaisemmin alusta asti itse tehnyt, mutta pakko myöntää, että kokemattomuudesta huolimatta onnistuin ihan justiinsa.

Jälkiruoaksi kävimme ystäväpariskunnan luona pelaamassa seurapelejä ja syömässä huikean hyvää rahkapiirakkaa.

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta, meillä oli myös itsetehtyä lammasta ja fileet vielä tekemättäkin, paisti onnistui hienosti ja oli kyllä hyvää, mureaa ja maukasta. Ihanat aurinkoiset lisukkeet.

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan olikin herkullista! En ole mikään suunnaton lampaan ystävä, mutta kyllä sitä kerran vuodessa voi syödä.

    VastaaPoista
  3. Mie jätän sen kerran vuodessakin väliin. Juurekset olisivat miullekkin maistuneet.

    VastaaPoista
  4. Jotenkin arvasin että siulla olisi lammas jäänyt väliin... ;)

    VastaaPoista

Sana on vapaa.