keskiviikko 13. helmikuuta 2013

"Rakkautta ja yskää ei voi kätkeä"Citymarketista sai taannoin nenäliinapakettien kylkiäisenä "viehättävän" sinisen purkin, jossa nessuja voi kivasti säilyttää. Minullehan purnun ulkoasu ei luonnollisestikaan kelvannut, sillä joku raja pitää olla vaikka olen sinistä väriä pikkuhiljaa alkanutkin sietää. Joten ei muuta kuin pensseli käteen, mustaa akryylimaalia esiin ja taistoon! Lopputuloksen kruunasivat muinoin Clas Ohlsonilta ostettu pitsiteippi sekä punaiset helmet. Ja kyllä. Idea on aika suora sovellus Anselmin hernekeittopurkki-ideasta.

Sitä en yhtään tiedä, miten akryylimaali pysyy purkin kyljessä ja kestää käyttöä, mutta aika näyttää. Juuri nyt purkki ainakin näyttää ihan sievältä ja kököttää tukevasti sohvan vieressä, jos vaikka Don alkaa herkistellä kun katsomme jotain romanttista draamaelokuvaa...

8 kommenttia:

 1. Jippia jea! Ihanaa kun oot tarttunut tähän, tosi kiva purnugga ja kyllä mulla on ihan sama ajatus, että sininen ei ole hyvä väri kodin sisustuksessa. Ei ainakaan minun kodin :).

  VastaaPoista
 2. Juu, pitäkööt muut sinisen. Kiitos vaan kivasta ideasta sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Yleensä nenäliinapaketti sohvan/yö- tai työpöydän ääressä sekä mies nimenomaan yhdistetään tosi romanttisiin elokuviin. I'll get mi coat ->

  VastaaPoista
 4. Miksi minusta nyt tuntuu parahin Georgios, että meidän käsityksemme romanttisista elokuvista eivät ihan täysin kohtaa...?

  VastaaPoista
 5. Tulipas tästä hauskan näköinen!

  VastaaPoista
 6. Ai Klasulta sais tuollaista teippiä, hitsi pitää mennä etsimään on niin nätti. Ja pitää kehasta sun cupcakejakin on niin söpöjä:)
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Joo, teippiä sai ainakin noin vuosi sitten. :)
  Cupcaket (tai mitä lie muffinseja ne oikeaoppisesti ovatkaan) tosiaan näyttävät sieviltä. Maku ja koostumus eivät muuten kyllä nyt ihan täsmänneet.

  VastaaPoista

Sana on vapaa.