maanantai 16. toukokuuta 2011

Mist mie tiiän mitä mie tahon?

Olen nyt antanut muutaman ihmisen iskostaa päähäni suuruudenhullun ajatuksen. Nimittäin sen, että minähän voisin näppäränä tyttönä ommella hääpukuni itse.

Oi luomisen tuskaa sen asian kanssa!

Tiedän tasan kaksi asiaa, jotka haluan pukuuni. Tietty väri (ei, se ei ole valkoinen) ja täyspitkä helma. Sitten joku pitsi vois olla kiva. Tai organza, tois silleen keveyttä. Halternecktyyppisistä yläosista tykkään. Miksen myös tuollaisista, kuin noissa luonnoksissa. Ja kaunis ja yksinkertainen sen pitää olla (niinkuin kantajansakin), mutta liian yksinkertainen on kyllä vähän tylsä...

Ystäväni ja tuleva kaasoni H kuittaili siitä, että olen aloittanut hääsuunnitelmien teon jo lukioaikana. Mutta miksi, voi miksi en ole tähän kolttuongelmaan paneutunut sen tarkemmin?!

9 kommenttia:

 1. Huh huh. No mutta onneksi sulla on vielä melkein vuosi aikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Mä ompelin nappeja vielä häiden aato iltana kunnes kaasoni ystävällisesti tarjoutui tehtävään:)selkäpuolen nappiriviin kun meni tovi.
  Olen ommellut myös siskolleni ja hyvälle ystävälleni hääpuvun. Se on mukavaa tekemistä. Kankaatkin ovat nykyään mitä haluaa. Ei uskoisi että teini-ikäisen iän verran sitten se tahtoi olla verhosatiinia. Pitsiä saattoi jo löytyä kuten löytyikin oikein kaunista. Ja ainahan voi mennä tositarkoituksella liikeeseen sovittamaan pukua. Älä kuitenkaan ilmoita että etsit vinkkejä itse ommeltavaan koska ovat hyvin nihkeitä antamaan pukuja sovitettaksi. Minulle kävi ainakin niin. (kyllähän siellä jotain rusahti, hups!liekö enää kukaan sitä pukua halusi)

  VastaaPoista
 3. Muistaakseni juurikin hääpukuja M:n kanssa piirtelitte kovasti silloin lukioaikana

  VastaaPoista
 4. Kytsätär, just tuota viimeisen illan napinompelua haluaisin välttää... :) Mun ompelukyvyillä homma pitäisi aloittaa hyvissä ajoin ja edetä rauhassa. Mutta onhan tässä tosiaan melkein vuosi aikaa...

  H, kah niinhän me taisimme piirrellä. Mutta missä ne kuvat nyt ovat? Kysyn vaan.

  VastaaPoista
 5. Hulluko olet vai oletko vai ootko hyvä ompeleen!?! Eikö häissä ole ihan tarpeeks stressiä ilman ompeluakin. Siinä vetelet viimestä nappia aamulla ja sit tajuat ettei se istu jostain kohtaa niin ko pitäis ja kukaan ei voi enään tehdä mitään ja sit saat itkuraivelit ja kaikki pilalla. Osta tai teetä ihan mielenrauhasi vuoksi, ihan rakkaudella minä vaan:)

  VastaaPoista
 6. Hullu lähinnä. Tähän asti oon ommellu lähinnä verhoja ja sellaista. Mutta eihän se paljon vaikeempaa voi olla. :)

  VastaaPoista
 7. just for notice näytti vero modassa roikkuvan jotakin kuvailemaasi pitsiviritystä, tosin lyhyenä. Siellä voi käydä sujuvasti vakoilemassa toteutustapaa :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä tietää! Sieltä voi siis käydä ostamassa ja pidentää helmaa... :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.