sunnuntai 8. toukokuuta 2011

128/365 Operaatio Kukkapenkki
Nyt se on valmis! Ikioma kukkapenkkini! Enää ei tarvitse kuin jännätä sitä, tahtooko yksikään istutetuista kukkasista kasvaa siinä. Ja viitsivätkö sipuleina istutetut daalia, jaloleinikit ja freesiat punnertaa ylös mullasta. Ja kyllä, tämä kukkapenkki on varmastikin tehty vastoin kaikkia taiteen sääntöjä, mutta siitä viis.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä vaan kukkapenkille, rakkautta ja vettä niin hyvä siitä tulee.
  Muistathan että kuunlilja voi tulla runsaaksi niinkuin kotona.

  VastaaPoista
 2. Hei täällähän on tapahtunut vaikka mitä mistä minä pidän. Tosi hyvä layout, raikasta ja avaraa, me like very muchos:)
  Niin niihin intiimiasioihin
  http://hassinen.blogspot.com/2010/07/kamerani.html
  tuolla kuva ja vähän sepustusta punaisesta paholaisestani. Se on todella ihanan kevyt enkä toistaiseksi ole katunut päivääkään. Toskanan reissulla kattelin kun jätkät raahas kuvauskalustoa varmaan sadan kilon edestä ja mulla oli vaan tuo ja ihan hyvin pärjäsin:) Maisemakuvauksessa tarviis ehkä 200 millisen mutta koska lähikuvaus omin lajiani en viitsi tuhlata rahojani vaan tyydyn tuohon.

  VastaaPoista
 3. Mä olen aina ollut sitä mieltä että suurin osa valokuvausta on korvien välissä ei kalustossa. Hyvät välineet tietysti auttaa mutta jos korvien välissä ei ajatus kule ei kalustollakaan taidetta tehdä;)
  Naimisiin taidatte mennä vai, paikka näyttää mukavalta!?

  VastaaPoista

Sana on vapaa.