tiistai 3. toukokuuta 2011

123/365 Täydelliset Kengät

Tein ex tempore -retken kaupunkiin. Menin vain "Sinooperiin ostamaan paperia", mutta jotenkin homma ryöstäytyi käsistä ja vaeltelin ympäriinsä liki neljä tuntia. Mutta silläpä saikin ostettua vapautuksen iltalenkistä.

Löysin myös kahdet liki täydelliset hääkengät. Molemmat olivat kuitenkin väärän väriset ja korkoakin oli turhan paljon. Kuvan kaunokaisia pidin jaloissani pitkään, mutta jouduin toteamaan, että meitä ei sittenkään ole tarkoitettu toisillemme.

Täydelliset Kengät löytyivät lopulta proosallisesti Prismasta. Kokeilin niitä jo reilu kuukausi sitten, enkä edes rohjennut toivoa, että popoja vielä siellä olisi. Toivioretki kuitenkin kannatti ja ilakoin Donille, että alitin kenkäbudjettini reippaasti.
"Oon kyllä ihan varma, että ostat vielä ainakin yhdet kengät häihin," Don kannusti.

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että löysit kengät. Ne ovat kyllä juhlassa yhdet tärkeimmistä, että jaksaa seistä ja iloita koko päivän!
  Mukavaa kannustusta sait mieheltä, joten uudelleen kauppaan vaan...

  VastaaPoista
 2. Prismassa on oikeasti hyviäkin kenkiä, siis niitä ihan samoja malleja ja merkkejä, mitä myydään "oikeissa" kenkäkaupoissakin. Prisman etuna on vaan se, että kaikesta saa Bonusta eikä kompastu niihin perinteisiin "ota 3, maksa 2" -ansoihin.:p

  VastaaPoista
 3. Sari, todennäköisesti homma menee niin, että pari tuntia kärvistelen kengissäni ja sen jälkeen mennään paljain jaloin. Näin on yleensä käynyt. :) Juhlakengät on hienoja, mutta ei niillä kyllä kävelemään pysty. Minä ainakaan.

  Bemary, totta tuokin. Mitäpä sitä ei tekisi Bonusta saadakseen. :)

  VastaaPoista
 4. Kuvan kengät ovat kyllä kauniit väriä myöten! Tosin minun makuuni saisi olla korkoa enemmän ;)

  VastaaPoista
 5. Juu, hiukan noiden kauppaan jättäminen jäi kaivelemaan. Mutta mitäs olivat puolta numeroa liian pienet. Ja tuo kuvakulma muuten vähän typistää noitten korkoa.

  VastaaPoista

Sana on vapaa.