lauantai 2. huhtikuuta 2011

92/365 Ensimmäinen karjalanpaistini

Don on jo pitkään kärttänyt minua tekemään karjalanpaistia. En ilmeisesti ole kelvollinen karjalainen emäntä, ennen kuin todistan osaavani paistia tehdä. Karjalanpiirakoitahan olen tehnyt maailman sivu, vaihtelevin lopputuloksin.

Nyt sitten tiedustelin emoltani hänen tapaansa karjalanpaistia tehdä, lisäsin mukaan oman "salaisen" ainesosani ja lykkäsin padan uuniin. Nyt, neljän ja puolen tunnin hauduttelun jälkeen liha tuntuu melkoisen murealta ja kunhan talousupseerimme saa muusin tehtyä, pääsemme maistelupuuhiin.

4 kommenttia:

  1. On varmasti hyvää.
    Yllätys miulle ettet ole ennen tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Suolaa olisi voinut olla enemmän, mutta muuten oli oikein makoisaa.

    VastaaPoista
  3. Mutta suolaa voip aina lisätä, mutta sitä onpi varsin hankalata vähentää

    VastaaPoista
  4. Juu parempihan se näin päin on tuon suolan kanssa.

    VastaaPoista

Sana on vapaa.