perjantai 10. joulukuuta 2010

Kade

Ostin vihdoinkin Riikka Pulkkisen kirjan Totta. Miksen minä osaa kirjoittaa yhtä hienoja lauseita? Sellaisia, että ne soljuvat eteenpäin, ovat helppoja mutta samalla täyteläisiä eikä yksikään ole turha? (Ja miksi minä en saa kirjoitettua loppuun yhtäkään niistä "kirjoista", joita olen kaikkien näiden vuosien aikana aloittanut...?)

8 kommenttia:

 1. Hienostihan sinulla vielä sujuu,
  minä kun en edes saa kirjoitetuksi oikein kommenttejakaan... ; )

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta! Kommenttien kirjoittaminen tuntuu kyllä toisinaan ylivoimaisen vaikealta, ihan itse kullakin. :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on Rajakin vielä lukematta. Kuulluyr ja lukenut olen noista molemmista kirjoista ja kovasti on aikomus vielä saada ne käsiini ja lukea!

  VastaaPoista
 4. Varjo, kannattaa lukea kyllä. Raja löytyy mulla kirjahyllystä ja muistaakseni siitäkin tykkäsin... On vaan hetki aikaa jo lukukokemuksesta. :)

  VastaaPoista
 5. Mulle on kanssa tulossa tuo kirja. (Kirjakerhon kuukauden kirja jota en perunut).

  Ja tuhannet kiitokset, traktorit tulivat perille! Ne on livenä jopa vielä hienompia kuin kuvassa! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva, ettö tykkäät! :) Ja hyvä että tulivat perille. Tai kyllähän se posti nyt taas täältä pohjolastakin kulkee, kun koneet lentävät...

  VastaaPoista
 7. Rajan lukeneena ehdin jo odottaa uutta Riikka Pulkkista ja yritin (turhaan) bongata sitä kirjastosta. Sitten joku meni tekemään siitä Finlandia-ehdokkaan (ihan syystä, varmastikin) ja nyt olen kirjaston varausjonossa suunnilleen sijalla ziljoona. Hyvää kannattaa silti varmaan odottaa :)

  VastaaPoista
 8. Piia, varmasti kannattaa odottaa. Juuri tuon takia mulla tulee juurikin ostettua kirjoja eikä lainattua kirjastosta. Emmä jaksa viikkokausia venata! :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.