torstai 2. syyskuuta 2010

Vanha ja raihnainen

Aloitan nähtävästi uuteen kotikaupunkiin tutustumisen aina terveyspalvelujen kautta. Lahdessa kaupunginsairaalan päivystys kävi tutuksi sappivaivojen tähden ja nyt olen taas onnistunut hankkimaan jotain vatsavaivoja, joiden ansiosta tein tuttavuutta paikalliseen terveyskeskukseen.

Lukunsa erikseen oli tohtori itse. Epäilykseni alkoivat jo eilen, kun ajanvarauksen yhteydessä kuulin hänen etunimensä. Kaikki muut tuntemani/tietämäni henkilöt, joilla vastaava nimi on, ovat alta kymmenen ikäisiä. Ihan niin nuori herr doktor ei sentään ollut, mutta pakko myöntää. Jos hän olisi tullut bissepullon kanssa kassalleni, niin papereita olisin kysynyt...

Tämä siis mitenkään hänen ammattitaitoaan kyseenalaistamatta, toistaiseksi minulla ei sillä saralla ole mitään valitettavaa. Vaikka Viiu pohtikin, josko kyseessä olisi valelääkäri... Toisaalta Viiu ehti myös diagnosoida vaivani muuttoperäiseksi ja yhdessä epäilimme kulttuurisokkia ja ehdin harmitella, kun ei tullut otettua Lahdesta omia ruokia mukaan. Että olisi jotain einestä, ennen kuin vatsa tottuu paikalliseen bakteerikantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.