torstai 9. syyskuuta 2010

Kulttuurisokkeja osa 13

Sitä ehti kolmessakymmenessäyhdessä vuodessa tottua siihen, että jos kaapin perukoilta löytyy ylimääräisiä vaatteita, ne voi aina kiikuttaa UFF:n iloisenkeltaiseen laatikkoon.

Siihen nähden oli verraten suuri sokki havaita, että nyt kun Don suostui luopumaan kahdesta jätesäkillisestä rikkinäisimpiä ja pienimpiä vaatteitaan saadakseen minun hetaleilleni tilaa vaatekaappiin, lähin UFFin loota löytyy reilun kolmensadan kilometrin päästä. Ja että niillä on muutenkin oikeasti aika suppea toiminta-alue.

2 kommenttia:

  1. Kadunmies kurtistelee kulmiaan, kun mainitsee UFFin, mikä lie ufojuttu. Pelastusarmieja (tai SPR) hoitaa sellaiset kierrätystehtävät.

    Juu, se on ihan toisenlainen maailma täälläpäin. Monta muutakin ihmeellistä asiaa tulet varmasti huomaamaan... kuten vaikka se, että vaikka säätiedotus sanoisikin, että lämpimät kelit jatkuu, saattaa maa olla aamulla melkein kuurassa.

    VastaaPoista
  2. Sittenhän se onkin hyvä, etten ikinä katso säätiedotuksia. :)

    Mutta oikeasti, jotenkin sitä luulee, että maailma toimii samalla tavalla joka paikassa. Ainakin Suomessa siis. Siksipä onkin hassua huomata, ettei se niin menekään.

    VastaaPoista

Sana on vapaa.