maanantai 8. helmikuuta 2010

Ostin Harley-Daavidssonin, sillä ajelen iltaisin

No ei vaiskaan, en ostanut. HD:n (vaaleanpunaista) hupparia kyllä kokeilin, mutta opiskelijabudjetilla elävälle 45 euroa sellaisesta oli vähän liikaa. Sitä paitsi seurassani olevat herrat olivat sitä mieltä, että huppari edellyttäisi jotenkin sitä pyörääkin sitten. Pöh.

Lauantaina kävimme siis Donin ja hänen veljensä kanssa Lahden MP-messuilla ja minulle, joka olen tasan kerran kesällä ollut mopedin kyydissä, tämä oli peräti toinen kerta alan tapahtumassa. Motivaationi sinne lähtemiseen perustuikin lähinnä siihen, että pääsin kokeilemaan kuinka EOSini noissa oloissa toimii ja millaisia kuvia saan aikaiseksi. Vaikka oli siellä tietysti ihan kivaa noin niinku muutenkin.

Nythän päristely oli siirretty Helsingistä Lahteen ja sen perusteella mitä netistä olen lukenut ja itsekin koin, siirto oli oikein hyvin onnistunut. Ns. messukissoja tuntui olevan vähemmän kuin viime vuonna, mikä tietysti henkilökohtaisesti ei ollut mikään valtaisa menetys. Herrat olivat siitä ehkä hiukan eri mieltä, mutta tuntuivat olevan ihan tyytyväisiä, kun saivat kamerallani ottaa kuvia niistä misuista, joita paikalla sattui olemaan.

Pienenä miinuksena on mainittava se, että ravintola, jossa kävimme ennen messuja syömässä, ei ollut tainnut osata varautua väenpaljouteen. Pääruokaan asti palvelu pelasi oikein hyvin, mutta sen jälkeen tyssäsi. Täyttä ravintolasalia kohden näytti nimittäin olevan vain muutama tarjoilija työvuorossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.